Servicii de contabilitate

  • Română
  • English
  • Italiano
  • Servicii de contabilitate primara si financiara
  • Servicii de contabilitate primara si financiara
  • Servicii de contabilitate primara si financiara
  • Servicii de contabilitate primara si financiara

Prezentare

Lexcont Consult SRL este o firma de contabilitate si expertiza contabila, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati inca din 2004. Suntem o echipa profesionista, cu experienta de peste 10 ani in furnizarea de servicii financiar-contabile adaptate nevoilor clientilor nostri.

 

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de servicii ce pot fi personalizate in functie de necesitati. Ne propunem sa furnizam clientilor nostri servicii adaptate nevoilor pe care le au, servicii de foarte buna calitate la un pret corect. Dorim sa construim cu clientii nostri un parteneriat durabil bazat pe incredere, respect si corectitudine.
In relatiile cu clientii nostri respectam deontologia profesionala si “Codul Etic National al Profesionistilor Contabili” printr-o atitudine responsabila, competenta si corecta pana la ultimul detaliu.

 

Un avantaj important oferit de societatea noastra de contabilitate este flexibilitatea, dar si promptitudinea si corectitudinea raspunsurilor la solicitarile clientilor nostri.
In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.
Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

 

Daca sunteti interesati sa colaboram va rugam sa ne contactati folosind datele noastre si formularul din pagina Contact. Va multumim!